trimsalon ria

Welkom op de website van Trimsalonria in Leek. In 2017 is mijn trimsalon open gegaan. Omdat ik gek ben op honden en dieren in het algemeen heb ik me vorig jaar omgeschoold naar hondentrimster. Tevens zijn wij geregistreerd kennel houder bouvier des flandres (van de schelpengrot). 

Bij Trimsalonria wordt uw hond met veel zorg, geduld en liefde behandeld. Daarnaast hanteer ik de regel in mijn salon dat ik niet meer dan 1 hond tegelijk in de salon heb (2 is de maximum mits de honden van dezelfde eigenaar zijn), waardoor ik de volledige aandacht heb aan de persoonlijke behandeling van uw hond en zodoende ook niet onnodig in de drukte de verkeerde indrukken meekrijgt. 

 

Mocht u niet instaat zijn om uw hond te halen of te brengen, dan kunt u gebruik maken van de haal/breng service van Trimsalonria. 

 

Tevens verkopen wij Tamro vers vlees, zowel voor fokkers als voor particulier.

 

Voor de volgende regio's bezorgen wij, tegen een kleine vergoeding, een afspraak maken om u bestelling te halen is ook mogelijk. 

Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis bezorgd. Vlees wordt allen bezorgd op de onderstaande plaatsen verzending van vlees is niet mogelijk

 Groningen, Leek Haren, Glimmen, Eelde, Peize, Roden, Zevenhuizen, Tolbert, Boerakker, Oldekerk, Noordwolde, Zuidwolde, Gammerwolde en Hoogkerk, Marum, De Wilp, Niekerk, Oldekerk. • Afhalen: Pulvertorenstraat 42, 9351 BS Leek   Telefoon: 06 1280 0423

 

Pulvertorenstraat 42

9351bs Leek 

0612800423 mail trimsalonria@outlook.com

Ik hoop u en uw viervoeter binnenkort in mijn trimsalon te mogen begroeten